49

А1 подарява 5G смартфон на Samsung при преминаване на план за 20 лв. на месец

Unlimited 39,99 ще важи за първите три месеца, влизат безкрайни минути и мегабайти в 5G ULTRA

A1 излезе с атрактивно предложение към нови и настоящи клиенти. Телекомът ще подарява 5G смартфона Samsung Galaxy A13 5G на всеки нов клиент на мобилния план Unlimited 39,99. Той се предлага с 50% намаление или 20 лева на месец за първите три месеца от договора. Планът включва безкрайни минути и мегабайти мобилен интернет, както и достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома.

Срещу 20 лева на месец за първите 3 месеца клиентите ще получат всичко, от което имат нужда, за да общуват свободно и да сърфират в интернет без ограничение на скоростта – подходящ план и подходящ 5G смартфон за извличане на максимума от него. Абонатите ще могат да ползват и дигитални услуги по свой избор като мобилна телевизия с Xplore TV GO, дигиталния портфейл A1 Wallet, „Интернет защита“ и много други.

Предложението е валидно до края на септември за всички нови и съществуващи клиенти на А1, които преминат към план Unlimited 39,99. След изтичане на промоционалните три месеца, клиентите ще продължат да ползват тарифния си план на цена от 39,99 лева до края на 2-годишния срок на абонамента.

5G ULTRA мрежата на А1, която  предлага гигабитови скорости на сваляне на информацията, вече обхваща над 220 града и курорта, а плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с население над 3 000 човека. А1 е отворила своята 5G ULTRA мрежа за всички свои клиенти на мобилна услуга до края на септември. По този начин всеки абонат с 5G смартфон може да изпробва нейните възможности без допълнително заплащане.

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?