49

13 години на фирма Белани 84

Фирма Белани 84 ЕООД отпразнува своя 13 – ти рожден ден на Деня на шегата 1 – ви април! С весело настроение и множество изненади, екипът посрещна празника. Не липсваха и поздравления от партньори и доволни клиенти, които им пожелаха още дълги години да градят своите успехи.

През 2009 г. инж. Вельо Велев и Анета Антонова създават Белани 84 като въпреки всички трудности, продължават своята усилена работа, а броя на доволните клиенти расте с всеки изминал ден. Именно клиентите и успешната работа са най-голямата опора и двигател на фирмата да продължава да прави това, което прави най-добре – да доставя качество, без аналог!

Белани 84 ЕООД е лидер на пазара за климатична техника в гр. Пловдив.

Продажбата, монтажът и сервизът на климатична техника са сред основните дейности на фирмата. Всеки изминал ден всичко, което монтират, проектират и изграждат, отговаря на най – високите стандарти за качество и безопасност.

Белани 84 ЕООД предлага едни от най – качествените, високотехнологични и екологични климатици на пазара.  Поддържа големи складови наличности климатици, конвектори, влагоуловители и бойлери.

Фирмата предлага широка гама от професионални услуги за отоплението, вентилацията и климатизацията. За това свидетелстват множество изпълнени проекти и инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради.

Важно за фирмата е удовлетворяването на нуждите на клиентите и влагат всички усилия, за да го постигнат!

Не пропускайте да разгледате специалните предложения и оферти на Белани 84 ЕООД по повод техния рожден ден и предстоящите празници тук

Очакват Ви много изненади и атрактивни предложения на едни от най – продаваните климатици!

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?