71

100% резултат в Google PageSpeed Insights на NEXT BASKET

Пилотният сайт на платформата получи 100 от 100 точки в инструмента за измерване на скорост на Google

В силно конкурентния свят на електронната търговия скоростта е всичко. Бавното зареждане може да бъде разочароващо и изнервящо за потребителите, което води до висок процент на отпадане и - в крайна сметка - до загуба на клиенти и продажби.

Ето защо 100-процентовата оценка на Google PageSpeed Insights на NEXT BASKET променя правилата на играта.

Какво точно означава 100% резултат от Google PageSpeed Insights?

Този резултат означава, че платформата за електронна търговия на NEXT BASKET е високо оптимизирана за скорост и предлага светкавично бързо зареждане. Това, от своя страна, поддържа потребителите ангажирани и подобрява цялостното им преживяване в рамките на онлайн магазина.

В техническо отношение този резултат се постига чрез комбинация от оптимизирани изображения, минимизиран код и други подобрения на производителността, които гарантират, че уебсайтът се зарежда бързо и безпроблемно.

Именно това е и в основата на успешните усилия за органично класиране на сайта в търсачките - защото по-бърз сайт означава по-лесно постигане на резултати в челните позиции на Google.

Какво означава това за собствениците на онлайн магазини?

И така, какви са ползите от това да имате 100% резултат в Google PageSpeed Insights що се отнася до електронна търговия?

Като начало, това означава, че онлайн магазинът ви ще се зарежда бързо, което ще намали броя на отпаднали клиенти и ще подобри ангажираността на потребителите. Клиентите, които имат положително преживяване, от своя страна, е по-вероятно да направят покупка и да се върнат в бъдеще.

Освен това високият резултат за достъпност гарантира, че всеки, независимо от местоположението и устройството си, може да отвори уебсайта и да го използва безпроблемно. Това е от решаващо значение за създаването на приобщаващо онлайн пазаруване в съответствие с всички добри практики.

Оценката за най-добри уеб практики допълнително потвърждава качеството на онлайн магазина и следването на утвърдените правила в електронната търговия. С високата си оценка NEXT BASKET гарантира, че платформата е оптимизирана за сигурност, мобилна адаптивност и други ключови фактори, които допринасят за положителното потребителско изживяване.

Резултатът от SEO оптимизация, от своя страна, гарантира, че уебсайтът е лесно откриваем от търсачките, което подобрява неговата видимост и води до по-голям трафик без бюджет за реклама.

Макар и да започва със скоростта и оптимизацията, решението на NEXT BASKET стига далеч отвъд тях. Платформата е проектирана така, че да улесни бизнеси от всякакъв мащаб в създаването на модерен, персонализиран уебсайт за електронна търговия, който да отговаря на уникалните им нужди и потребности. С широк набор от вградени функционалности и допълнителни бизнес услуги, платформата създава не просто продукт, а инструмент - за интелигентен бизнес растеж в България и общо 28 държави в Европа.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?