Подай сигнал

Бизнес автомобилите - хит на „Ауто Сити Пловдив 2019“

Бизнес зона

от Мария Петрова 1022 прегледа 0

Бизнес автомобилите - хит на „Ауто Сити Пловдив 2019“

Автомобили за търговията, услугите и индустрията ще покаже специалното бизнес издание на изложбата „Ауто Сити Пловдив“ от 23 до 28 септември.


Представители на водещи марки ще демонстрират на есенното изложение в Международен панаир Пловдив джипове, пикапи, ванове, автобуси, камиони и други транспортни средства. Предвидена е тест драйв зона, където желаещите могат да изпробват техните качества.


Освен този сегмент от автомобилната индустрия, изложението ще покаже много модели за ежедневието, за свободното време и за спорт от различни класи - от най-масовите до най-луксозните. Част от него ще бъде отделена за сервизно оборудване, резервни части, инструменти и материали за тунинг, лизингови и застрахователни компании.


„Ауто сити Пловдив 2019“ се провежда заедно с още четири специализирани изложби​. Те представят новости от строителството, електротехниката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, информационните и дигиталните технологии, енергетиката, екологията и химическата промишленост.

Коментари