Бивш треньор на Ботев ревна за пари

Българският наставник на Астана Станимир Стоилов разкри за дълбоки финансови проблеми в клуба и призова ситуацията да се промени, за да не се разпдне изграденият от него състав. Специалистът разкри, че той и футболистите му не са получавали премиите си вече една година.

"Аз, щабът ми и играчите не сме получили нито една от премиите си за последната една година. Срам ме е, но такова е положението. Говорим постоянно с ръководството, но няма абсолютно никаква промяна в ситуацията."

"Ако Астана не иска да развали всичко и отново да се превърне в малък отбор в Европа, спонсорът трябва да намери пари и да нормализира финансирането. Просто трябва да изпълнява обещанията си."

"Нашите играчи са добри момчета, но както си вършат честно работата, така трябва да им се плати честно заработеното. Ако това не се случи, ще ми е много трудно да задържа отбора и нищо чудно всички да се разбягат и да разбием всичко градено с толкова труд."

"И държавата трябва да помогне, ако иска името й да се споменава с хубаво във футболния свят с представянето на Астана в Европа. Знам, че на всички им писна да се говори за дългове, но вижте какво прави съперникът ни в Лига Европа Спортин - пръсна 40 милиона за трансфери, а ние ...", сподели Стоилов.
Станимир Стоилов пое Астана, след като претърпя шумен провал начело на Ботев. С огромен бюджет специалистът от хасковското село Въгларово успя само да стигне до финал За Купата на България, който загуби от Лудогорец.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?