БГ Радио раздава годишните си награди в Колодрума

Годишните музикални награди на БГ Радио ще бъдат връчени за първи път в зала Колодрума на 22 май. Досега в продължание на 6 поредни години домакинството на съботието бе в Благоевград.

Местенето на „бляскавата церемония”, както я наричат организаторите, е защото през 2019 Пловдив ще е център на българската музика. Шоуто ще започне в 22.15 часа.

Събитието трябва да рекламира Европейска столица на културата.

Всъщност местенето от Благоевград в Пловдив ще струва 130 000 лева. Това стана след пряко договаряне за ракламно представяне между фондация Пловдив 2019.

Според него на връчването на наградите на сцената трябва да има лого на ЕСК, а преди това веригата радиостанции под шапката на „Метрорадио” ЕООД трябва да пускат 7-секундни клипове свързани с проявата.

130 хиляди лева представляват 8% от годишния оборот на "Метрорадио" ЕООД.

На тези музикални награди ще бъдат показани 8 нови български поп и рок хитове. Сред тях е и „Несъвършен“ – нов хит сингъл от Руши, който издава нова музика за първи път от 10 години и избра да направи премиера на песента си именно на сцената на Колодрума.

С нова песен ще се представят и Братя Аргирови. Те ще получат наградата БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.

Участие в церемонията в зала Колодрума в Пловдив ще вземат 4Magic, Графа, DARA, Jeremy, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, Рафи, СкандаУ, TITA и още много бг звезди.

На 22 май, освен дългоочакваните девет имена на победителите.

Гласуването на сайта на  БГ Радио ще продължи до 00 часа на 21 май. Децата до 14 години влизат без билет в Колодрума, но без право на седящо място и с придружител. /Марица.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?