Без сръбско: Криско и Гъмзата идват за "Пловдив мези"

Навръх 6 септември в парк "Лаута" ще ни забавляват Славка Калчева и група "Сигнал"

Криско, Славка Калчева и Гъмзата ще пеят на пловдивчани в парк "Лаута". Това ще е следващата седмица, когато от 4 до 8 септември ще се проведе поредното издание на "Пловдив мези".  

Стартът ще бъде даден в сряда, 4 септември, с тромпета на Гъмзата. На следващия ден народът ще се весели с оркестър "Канарите", които ще излязат на сцената вечерта. На обяд купона ще подгряват група "Хоризонт". 

В Деня на Съединението на 6 септември Славка Калчева ще грабне присъстващите с незабравимия хит "Бяла роза" от 13 часа, а група "Сигнал" ще забият вечерта. На 7 септември любимецът на тийнейджърите Криско ще пее, а по обедините часове ще има хоротека с гост народната изпълнителка и сестра на Преслава  - Ивелина Колева. В последния ден на феста гост ще е Борис Дали.

На това издание на "Пловдив мези" няма да има сръбски изпълнител. В предишни издания гости в града под тепетата акостираха Кеба, Неда Украден, Весна Змианац, Бобан Здравкович и други.

Посетителите на "Пловдив мези" ще имат възможността да видят  алея на сладоледа, бар с над 100 вида бири от цял свят, детска анимация, час по родолюбие, бира понг и мента понг, уроци по български и балкански фолклор. Ще има чевермета, пушени вешалици, плескавици, състезание с люти чушки и надяждане с кебапчета. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?