Без Самуилов избраха нова управа на Ботев

Нова управа бе избрана на ПФК Ботев 1912 АД. На проведеното днес акционерно събрание бе решено бордът на директорите да се състои от 6 (шест) души. Изненадващо на него не присъства мажоритарният собственик на клуба Георги Самуилов. Той притежава 60 процента от дяловете в жълто-черното АД. Останалите 39% са на обвитата в мистерия компания ТЦ-ИМЕ, а един дял има сдружението на феновете.
Самуилов бе представен от адвоката си Димитър Радев. Радев, който бе избран в управата, е бронзов медалист с родния си Локомотив през 1992 г. Освен него в борда влязоха още Петко Ангелов, който дари автобус и се зае с издръжката на школата, Ангел Палийски, управлявал клуба допреди месеца, настоящият изпълнителен директор Иван Йотков и представителят на фенското сдружение Васил Наумов. 
В следващите дни новоизбраният Борд на директорите ще се събере и ще избере Георги Самуилов за председател. Тогава се очаква и самият Самуилов да присъства лично на сбирката. Вчера в Коматево бяха единствено Димитър Радев, представител на ТЦ-ИМЕ, и Иван Йотков. Нямаше го и Палийски.
Представителният тим на Ботев пък остана без почивка след победата над ЦСКА 1948, която го класира за осминафиналите в турнира за Купата на България. Наставникът Николай Киров проведе възстановителна тренировка с играчите си.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?