Бела Хадид обвинена в расизъм заради тази СНИМКА

Моделът на "Виктория Сикретс" е получила обвинението след публикация на снимка в Instagram

Бела Хадид, която е един от най-известните модели на "Виктория Сикретс" се извини публично след като беше обвинена в расизъм, съобщи Спутник.

Прекрасният модел, който има палестински корени, преди това публикува свои снимки в Инстаграм, от летищна зала, на които краката и са подпрени до прозорец на фона на самолети на Обединените Арабски Емирства със саудитски флагове.

Моделката беше принудена да се извини официално в социалните медии, след обвинение в расизъм по повод снимките на които изглеждало, че "рита" самолетите на ОАЕ.

Красавицата, чийто баща е палестинец, е получила обвиненията в расизъм след публикуването на въпросните снимки, след като някои от потребителите в мрежата се почувствали обидени, че Хадид обижда тяхната страна,"ритайки” самолетите с техните национални символи.

Снимките са направени след представянето на Бела Хадид на моден форум в Милано, на който тя е представяла новата колекция модели на Версаче. След публикуването на злополучните изображения шокираният модел забелязва, че до името й има #BellaHadidIsRacist /хаштаг БелаХадидЕРасист- бел.ред./.

В своето извинение, публикувано в различни социални медии, моделът на "Виктория Сикретс” споделя, че снимките й "нямат нищо общо с политиката”.

Бащата на Бела Мохамед Хадид е роден в Назарет в мюсюлманско семейство през 1948 г., а по-късно става мултимилионер предприемач в Лос Анджелис.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мимокмок

Мимокмок

18.06.2019 | 18:28

Те тия курви нали са свикнали да си вдигат краката ,където заварят....

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?