Подай сигнал

Бебето на Деси Слава се сдоби с омайна бавачка

Лайфстайл

от Екип Марица 16386 прегледа 0

Бебето на Деси Слава се сдоби с омайна бавачка

Известна красавица дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава.

Тя е комшийка на попфолк певицата в жилищна кооперация в столичен квартал. Става дума за Мис България 1998 Наталия Гуркова. Тя има опит в отглеждането на деца, тъй като е майка на 8-годишната Джорджия. Гуркова помага на ДесиСлава със съвети и я отменя в храненето и повиването на малкия Борис, когато фолкпевицата чувствала изтощение и изнемогвала от майчински грижи.

"Току-що на вратата ни позвъни нашата красива съседка Наталия Гуркова-Михалевич и ни изненада с прекрасни подаръци за Борис! Благодарим ти, Наталия, за милия жест", похвали се фолкпевицата в социалните мрежи. Миската купила на бебето голям плюшен лъв, както и различни дрешки, като всичките са в син цвят, както приляга на момченцата.

Покрай бебето ДесиСлава и Наталия се сближили изключително много и често се виждали. Сядали да пият набързо по кафе и клюкарствали по актуални светски теми. Така изпълнителката не се притеснявала, че е в майчинство, и запълвала свободното си време с теми, различни от памперси и храни за новородени. ДесиСлава покани миската и на купона по случай 40-ия ден от раждането на сина си, чийто баща е боксьорът Благой Найденов.

Наследникът на ДесиСлава и Благой се оказа главният виновник за едно истинско звездно бебешко парти. В чест на малкия Борис се събраха куп родни красавици, за да уважат официалното му представяне в обществото.

Това се случи на т.нар. обичай погача, който се прави на 40-ия ден от раждането на бебето. Синът на Деси Слава се появи на бял свят на 28 декември миналата година и тогава щастливите родители не чакаха дълго, за да организират и първото парти в негова чест.

Сред близките приятелки на чалгарката се оказа и колежката й Магда, която също влезе в отбора на майките на 11 януари тази тази година.

Тогава се роди малката принцеса Никол. На партито беше забелязана и друга фолкаджийка - Лорена, която навлезе в публичното пространство с епитета "най-добрата приятелка на Галена".

ДесиСлава и Наталия не стояли само в апартаментите си, а и излизали заедно на разходка с малкия Борис.

Това се случвало, когато времето е хубаво и температурите не си минусови. Фолкпевицата има голям син - Майки, но не отказвала да приема съвети от Гуркова, която била много всеотдайна и грижовна, предават от България днес.

Коментари