Баровец с джип сътвори нова изцепка на къмпинг "Градина"

След случая с баровеца на плажа „Перла” лъсна нова изцепка на морския бряг. Тарикат паркира лъскавото си возило в морето на къмпинг „Градина”. Снимката се разпространява със скоростта на светлината в социалните мрежи, пише lupa.bg.

Хората се гневят, че баровецът с джипа с регистрационен номер от София-област дори перчи мускули, докато позира с возилото във водата, зад което се вижда джет.

"На всеки плаж, на който е разрешено да се карат лодки и джетове, трябва да има рампи за вкарването им във водата. Как иначе хората да си ползват плавателните съдове?

И докато арендаторите на плажовете или пък държавата не осигурят такива възможности, ще гледаме такива снимки и ще пустосваме простаците, батките и мутрите", пишат фейсбук потребители.

Само преди дни затънал джип на плажа „Перла” в Приморско се превърна в хит в социалните мрежи. Мнозина тъжно констатираха, че заради подобни случаи българите избягват родното море. Собственикът на джипа Христо Щърбанов обясни, че не е паркирал джипа си във водата, за да му е наблизо. Инцидентът от 6 юли станал, след като поискал да закара джета си до водата.

„Абсолютни глупости са това, че джипът газил хора по плажа. На това място редовно се правят състезания и докарват джетовете си по този начин. И аз съм помагал на закъсали в пясъка коли", заяви Щърбанов.

По думите му нямало никакви забранителни табели за коли. Не така смята концесионерът на плажа Лъчезар Захариев. „Според правилата джетове могат да се откарват до водата само с колесар по специално изграден на пясъка коридор, за който е взето разрешение от местната морска администрация. Има табели, които забраняват влизането с коли", твърди той.

След случая започва цялостна проверка на „Перла“. От Министерството на туризма се самосезираха и съобщиха, че ще наложат глоба на концесионера, тъй като е допуснал автомобил да навлезе до водата. Очаква се наказанието да бъде в размер на 6000 лв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
смело

смело

10.07.2019 | 20:23

Удри бако таа мачка не е наша.

Отговори
1 0
barowec?

barowec?

10.07.2019 | 19:32

Какво лъскаво возило, вие нормални ли сте?Тая стара джипка струва 5K лв. с газово.

Отговори
4 0
Майна

Майна

10.07.2019 | 19:11

След като искат да си пускат джетовете и лодки, да ходят на пристанищата да ги пускат на вода, или не им се дават пари да ги пускат там на вода?

Отговори
5 0

10.07.2019 | 18:19

Пeдераст с джип.

Отговори
10 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?