Следвайте ни

Звезда от "Биг Брадър" поведе битка за път до Южното Черноморие

viber icon

Лично Здравко, победителят в първия сезон на "Биг Брадър", поведе битка за хубав път до Южното Черноморие. 30-ина души от Царево и Приморско излязоха на протест днес с тези искания.

Обещания за 800 000 лв. ремонт на пътя Бургас – Царево не ни удовлетворява, коментираха протестиращи, които излязоха днес край отбивката за „Узунджата“ Те настояват участъкът да се рехабилитира основно и да се разшири на четирилентов, за да може туристите и местните да пътуват спокойно.

Здравко коментира: „Последната реконструкция на пътя е правена преди повече от 25 години. От тогава се правят само козметични ремонти, които просто го вкарват в някакво състояние, в което може да се каже, че може да се пътува. Този път е известен като отсечката на смъртта, заради десетките инциденти, станали през годините.

Положението е абсолютно нетърпимо. Сумата, която е отпусната тази година за ремонт, е повече от малка – 800 000 лв. за 50 километра. При положение, че се отпускат 2.5 милиона за един километър магистрала“, каза бизнесменът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай