Следвайте ни

Зверство в София! Сириец преби и изнасили млада жена

viber icon

Зверство в София! Сириец преби и изнасили млада жена в квартал "Свобода". 44-годишният насилник е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор при Софийска районна прокуратура.

На 23.11.2020 г. около 20,00 ч. в жк. "Свобода" в София той нападнал и насилил жената, като нанесъл удари с ръце по тялото и главата й. Той ѝ причинил и частични отчупвания на два зъба, кръвонасядания и други наранявания.

Сириецът е бил осъждан за два или повече пъти на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер.

Престъплението му сега се наказва с от три до петнадесет години затвор.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържането му за срок до 72 часа. Предстои утре, 28.11.2020 г., да бъде изготвено и внесено искане до Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Маминката му циганска

Маминката му циганска

27.11.2020 | 12:09

Редно е като влезе в затвора да е поредната жертва от коронавирус

Отговори
3 0
Катя

Катя

27.11.2020 | 13:27

Ама първо да е жертва на същото, дето е направил. Какво да се прави - харесвам Ницше: в правосъдието "око за око, зъб за зъб". После кастрация. И чак накрая Ковид. Тия пришълци или ще се научат да живеят по нашите норми, или ще си получат резултата от нашите балкански норми.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай