46
Следвайте ни

Зуека: Животът ми мина в преход, тук има само хитреци и Андрешковци ВИДЕО

viber icon

„Българският избирател винаги трябва да има едно наум. Всяка партия предлага свои хора за избор. И ако един човек иска да е активен, то той трябва много добре да проучи тези хора”. Това заяви в NOVA Васил Василев – Зуека.

„Нашият живот мина в преход. Очаквахме много повече неща да се променят. Става дума за един човешки живот, в който промяна нямаше. Това е една от причини да напусна страната”, казва Зуека.

Той добавя, че друга основна причина за решението му е спокойствието.

„В другитe европейски страни законите се спазват от всички. За тези, които не го правят, има санкции. В България това със закона го минаваме метър. Хитреци и Андрешковци”, казва Василев.

"Свиква се, от 31 години хората пишат за мен. Но е обидно, имаше такива определения, и то от големи художници, академици. Определения, които не бих казал дори на най-големия си враг, ако има такъв. Всеки да си греда работата. живеем в пазарна икономика и всеки продава. Живея в нета, продавам там". Така той коментира реакциите на неговите картини и атаките от мастити художници.

"Не се страхувам за дъщеря си Девина, която остава, тя е толкова космополитна. Едновременно сега се занимава с 8 неща винаги съм й завиждал за това, коментира той решението на голямата си дъщеря.

При нас с Ани нещата не са сякаш сме бегълци, както се хейти, ние продължаваме да работим в страната - сега съм в телевизията, в този момент се открива изложбата с мое участие, коментира актьорът, който вече се издържа от картините си. Продължаваме да се вълнуваме, естествено, че ще гласуваме. Живеем в ЕС, просто "преместихме пералнята", както казва дъщеря ми Девина", допълни актьорът.

"Ако кажа на милион и половина, които гледат в момента, всички ще разберат къде точно живея. Защо? На хората им писна от тази работа, месец и половина се занимават с мен", заяви той.

"Аз живея в "Зона Б 5" и ако ми дойдат милион и половина на гости ще се притесня, ти обаче в чужбина защо криеш", настоя Лора Крумова. "Не крия, просто няма смисъл - границите са отворени винаги съм бил на път, това не е най-важното", не издаде Зуека адреса си.

Изложбата "Любов на стативи" се открива тази вечер в академия "Тесла". Необичайното е, че картините не са наредени по стените, а на стативите.

"Тук в Европа няма значение, че съм самоук, но не смятах, че моите картини вече са на едно ниво с техните, останалите участници са прекрасни. Имаме мерак изложбата да се превърне в пътуваща", обяви Василев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Биткойнър

Биткойнър

26.09.2021 | 21:44

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
0 1
Живко

Живко

26.09.2021 | 20:54

Живее извън България от две седмици и вече оценява страната “отстрани“.

Отговори
7 5
Fox

Fox

26.09.2021 | 20:50

Браво....Истината боли...Андрешковци тарикати..мангали...чалгаджии...концентрация на макс...на тях Кенеди им харесва ...чувстват се УЮТНО КОМФОРТНО....Живи и здрави

Отговори
5 3
Ккк

Ккк

26.09.2021 | 19:33

Убитак ! Какво го раздухвате тоя супол мильони Българи се борят в много по тежки условия

Отговори
6 7
трол

трол

26.09.2021 | 20:22

казва истината майка ти да сеера

Отговори
7 3
Кнб

Кнб

26.09.2021 | 18:26

Даже жив и здрав!И да не ти пука от хейтърите!

Отговори
14 6
мхм

мхм

26.09.2021 | 18:24

А ти не си ли хитрец , гламак грозен...???

Отговори
8 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?