Следвайте ни

Зов за помощ: Търсят 3 000 долара за спасяването на Христо

viber icon

Близки на Христо Трендафилов отправиха апел към българите с добри сърца да дарят спешно нужните  3000 евро за младия мъж, на когото е извършена трансплантация на бъбрек. Парите трябва да се съберат до края на месеца, за да се доплати за операцията.

Ето какво пишат роднините на Христо:

Здравейте, скъпи дарители и приятели! Края на 2019 г. бъбреците на Христо отказаха напълно да функционират и се наложи да се подложи на болезнените процедури хемодиализа през ден! Благодарение на подкрепата на много хора ( семейството, роднините, приятелите, познати и непознати ), част от необходимата сума за трансплантацията беше събрана и на 16.07.2020 г., след обстойни изследвания и съвместимост с донора, трансплантацията беше извършена в болница Gaziosmanpasa в Турция. В момента Христо е в болницата и се възстановява, надяваме се скоро да го изпишат и всичко лошо да е зад гърба му. Сумата, която остава да съберем е 8 000 евро, от които 3 000 евро трябва да преведем на болницата до края на месеца, а за останалите допълнително ще ни кажат!
Молим Ви добри хора, отворете сърцата си и помогнете на Христо в този труден момент, за да оздравее и да бъде до семейството си! Всеки един лев, е от огромно значение!
 ️  ️Благодарим Ви от все сърце! ️  ️
Начините, по които можете да помогнете са:
 Дарителска сметка:
IBAN: BG96BPBI817010Y3789401
BIC: BPBIBGSF
Христо Трендафилов

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?