Следвайте ни

Зловещо: Николай подпали жена си в съня й, преди това й отряза косата

viber icon

Мъж от врачанското село Три кладенци подпали жена си докато спи. Снощи малко след 21 часа съсед на семейството попаднал на зловеща гледка. Жената горяла в двора на семейната къща и се опитвала да се самозагаси.

Това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена, с която живее на семейни начала. Преди време остригал косата й и дори опитвал да я удави в близкия язовир. Същата вечер той гонил с коса сина си, за да го заколи. Това направил и с по-големия си син преди години и това го принудило да напусне дома на родителите си, съобщи Нова телевизия.

След огнената вендета над съпругата си мъжът продължил да размахва острието на косата и да заплашва, когото срещне. Успял да се укрие през нощта, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.

По данни на vratzadnes.com, силно обгорялата жена е 45-годишната Татяна Теменужкина, която живее на семейни начала с 52-годишния Николай Петров. Той е криминално проявен и осъждан на лишаване от свобода. Татяна е с над 90% изгаряния и е транспортирана в „Пирогов”.

В хода на разследването е установено, че мъжът използвал запалителна течност и подпалил жената докато спяла, с цел да я умъртви.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Едно уточнение,

Едно уточнение,

16.09.2020 | 18:11

90% изгаряния, та тя е мъртва... :(

Отговори
1 0
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

16.09.2020 | 16:01

ЗА ЖЕНИ КОИТО ИЗНЕВЕРЯВАТ САМО ТАКА--ПО ЗАКОНА НА ШЕРИАТА В МНОГО АРАБСКИ СТРАНИ--ДЕЯНИЕТО СЕ НАКАЗВА УБИВАНЕ С КАМАНИ--ПЛИТИЦИТЕ ДА СИ ОПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ И ИЗНЕВЯРАТА ДА СЕ НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР--А НЕ ХОРАТА ДА СЕ САМОИЗПИВАТ И ПАЛЯТ--50 % ОТ ЖЕНИТЕ В БГ ИЗКАРВАТ ПАРИ СЪС СКРИТА ПРОСТИТУЦИЯ

Отговори
2 16
Марко

Марко

16.09.2020 | 17:19

Коментариите не са за луди хора

Отговори
9 2
Росица

Росица

16.09.2020 | 17:33

Защо не се гръмнеш сам, откачалник?

Отговори
8 1
ДО МАРКО

ДО МАРКО

16.09.2020 | 18:26

МАРКО В БГ КОЙТО КАЗВА ИСТИНАТА ОТДАВНА Е ЛУД НЕОТКРИВАШ ТОПЛАТА ВОДА--СЕГА МАЛКО СТАТИСТИКА ОТ СВОБОДИЯТА НА ЖЕНИТЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЦИЯ НА МОМИ ЕРГЕНИ РАЗВЕДЕНИ И РОГОНОЗЦИ---ОЩЕ ЛИ СМЯТАШ ЧЕ СЪМ ЛУД--ИЛИ И ТОВА Е ЛЪЖА??

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?