Следвайте ни

Зимата се завръща! Ето кога ще ни връхлети студ и сняг ВИДЕО

viber icon

„Високите температури ще се задържат по-дълго време, ала зимата се завръща”. Това обясни синоптикът Анастасия Стойчева пред NOVA. 

Според нея е рано за толкова топли температури, но не е нещо необичайно. Неестественото в случая е, че те продължават по-дълго време.

„Ще застуди и при нас. Второто десетдневие ще бъде онова, при което ще с върнем към зимата. Има две обстановки, при които ще има валежи. Следващата седмица в понеделник и четвъртък ще има валежи, но само от дъжд. Температурите започват да се понижават след 12 февруари. Около 14 преминаващ циклон ще доведе снеговалежи”, поясни Стойчева.

Спокойно ще бъде времето в близките дни. В страната се наблюдава и инверсия – в планините е по-топло, отколкото в равнините.  През уикенда времето е подходящо за разходка в планината, поясни синоптикът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Иван

Иван

06.02.2021 | 14:11

Лаута ще се застрои рано или късно и никакви "кореняци пловдивчани" няма да спрат процеса :)

Отговори
3 3
Аз конкретната

Аз конкретната

06.02.2021 | 13:06

Толкова ли няма кой да спре сечта....кмета на Тракия е най неподходящия кмет.....

Отговори
4 2
конкретен

конкретен

06.02.2021 | 18:26

За Вас може да е неподходящ но за Тотю и компания е много подходящ, за съжаление.Иначе съм напълно съгласен с мнението Ви.С два пръста чело, обратното на остър, но упорит, нахален и пробивен кариерист-няма какво хубаво да се очаква.

Отговори
3 1
Аз конкретната

Аз конкретната

06.02.2021 | 13:05

Горичката в Лаута-в Пловдив е заприличала на проскубана баба....тези от Паркове и градини така масово секат дръвчетата че сърцето ти спира.....

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай