Следвайте ни

Здравният министър награди медици за имунизационната им кампания

viber icon

Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров удостои днес с грамоти служителите на РЗИ Габрово и Община Габрово за проявената от тях ангажираност с реализацията на имунизационната кампания срещу COVID-19. 

За първи път този уикенд мобилен екип поставяше ваксини на желаещите да се имунизират срещу коронавирусната инфекция в изнесен пункт в Габрово. 

За близо 3 часа ваксини бяха поставени на 83 души, което е своеобразен рекорд за последната половин година. Поради засиления интерес беше доставено и допълнително количество ваксини. 

Община Габрово се ангажира с провеждането на местна информационна кампания за ползата от ваксинирането срещу COVID-19, чиято цел е да се обхванат жителите на крайните квартали, на малките населени места и потребителите на всички социални услуги за възрастни хора на територията на общината. Информационни материали се разпространяват в лечебните и здравни заведения в града и чрез мобилните пунктове и екипи за ваксинация. 

Инициативата на РЗИ Габрово и Община Габрово за повишаване на интереса към ваксините срещу COVID-19 чрез разкриване на изнесени пунктове ще продължи и през идните седмици. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Каруцаров що впрегна коня отзад

Каруцаров що впрегна коня отзад

26.07.2021 | 13:50

Каруцаров излагаш се Идеята на онова СДС на което ти беше пътеводна звезда не беше да награждаваме ко .. ..пелетата чифутски а да ги пратим на любимите им Голански възвишения Усра се ко ...пеле Явно чифутско Ще награждава чифути който безмилосно точеха Касичката ни с измислената чифутска Ковид пътечка Ами награди и Балтов Или той вече е награден с милиони Тука вирус има Тука нема Стара чифутска игра.далеч преди сиганската Къде е топчето

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?