Следвайте ни

Здравният министър: 63% от българите искат ваксина, благодаря!

viber icon

Здравният министър проф. Костадин Ангелов благодари на всички българи, които са поискали да се ваксинират. Според него мераклиите са вече 63%.

„Благодаря на всички, които повярваха във ваксината, в науката“, изрази емоцията си министърът в Бургас. И допълни: "Всеки, който е ваксиниран, може да бъде преносител на вируса, може да се зарази, може да развие лека клинична картина, но няма да умре от коронавирус".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Един от 37 те процента Българи

Един от 37 те процента Българи

24.03.2021 | 22:06

Според чифутските сметки на зализаната чифутска глава 37 процента от Българите не заслужават неговото внимание и никакво благодаря И тези Българи здравомислещи чшфутската глава ги дискриминира Освен това той тъ ...пака чифутски лаком индиректно ги праща едва ли не при Свети Петър Кой трябва да каже на това зализано чучело че тези 37 процента са солидарно налели пари в Здравно Осигурителната каса и може би се нуждаят от операций или боледуват от други болежки а не от любимия му чифутски Ковид С Ковид пътеките здраво се точи Касата това е от ясно по ясно Куцо кьораво и сакато чифутско се води че е на първа линия Това във болниците се знае и е публична тайна Но в мафионизираната ни държава хората ги е страх от репресий да говорят за тез неща Появили се тук там гласове биват оплювани анатемосвани И ако за зализания чифут над два милиона Българи не искат да се ваксинират и за тази цифра говори с пренебрежение то не дипломата му А той самия трябва да бъде линчуван и разкъсан И май това ще му е съдбата барабар с цялата чифутска хунта

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?