3906

Момчил Мавров: Не съм разпитван нито от ДАНС, нито от други служби

Той бе избран за подуправител на НЗОК

Не съм разпитван нито от ДАНС, нито от други служби. Това заяви новоизбраният подуправител на НЗОК Момчил Мавров пред журналисти, съобщи "Фокус".

"Аз съм доволен от оказаното ми доверие, но дали съм доволен, че съм избран по този начин, бих казал, че съм със смесени чувства, тъй като имаше доста дълъг дебат и доста неща се казаха в залата", добави той и продължи: "Доволен съм от оказаното ми доверие да бъда подуправител на НЗОК. Това е признание за мен. Никога не съм бил викан за справки " посочи Мавров.

Припомняме, че по-рано днес Кирил Петков заяви пред журналисти, че има доклад в секретното деловодство на ДАНС, който говори срещу този кандидат (Момчил Мавров), има съмнения за лобизъм за частни болници.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
коко

коко

30.11.2023 | 21:46

уффф, и тази пробита лейка професор станала... смях, смях, смях... едва право завърши, сега подуправител на здр.каса.....мъка, Българийо....закривайййй!!!

Отговори
8 1
Питащ

Питащ

30.11.2023 | 16:02

Предлагам да направим движение "Срещу гьонсуратите"! Този отруден човечец в едно с несменяемия директор на УМБАЛ "Свети Георги" Карен Джамбазов /ДПС/ са един дол дренки, които знаят как да ферментират нашите пари в свой лукс. Ами не е ли малко срамно....

Отговори
17 2
Кукленската мафия

Кукленската мафия

30.11.2023 | 15:51

Не вярвам, тоя отруден човечец.Цял живот за благото на пациентите работи, чак професор станал.

Отговори
13 1
не е лекар

не е лекар

30.11.2023 | 18:30

слава Богу!

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?