1939

Медико-дентален център д-р Лилия Гюдюлева с три отличия от Aesthetic and Medical Beauty Awards

Със златна статуетка бе наградена процедурата лазерен ресърфисинг

На изискана церемония в зала „Витоша" на Интер Експо Център в София се проведе първата церемония на Aesthetic and Medical Beauty Awards, организирани от екипа на Trade Media – общ проект между медийната група „Атика Ева" и „Boussias Communications" – водеща B2B компания в Гърция.

Сред големите победители се открои "Медико-дентален център д-р Лилия Гюдюлева". 

Центърът на д-р Гюдюлева получи златна статуетка за Най-добра иновативна неинвазивна процедура (Лазерен ресърфисинг в комбинация с фотоподмладяване и мезотерапия). 

Чрез метода, който екипът на д-р Гюдюлева прилага, могат да бъдат заличени бръчки, белези по лицето и тялото, стрии, но и да се постигне подмладяване с дълготраен ефект. Лазерният ресърфисинг стимулира производството на колаген и еластин, дълбоко в дермата, без да наранява повърхността на кожата. Терапията може да се прилага целогодишно и е напълно безопасна. Възстановителният период е толкова кратък, че веднага след процедурата пациентът може да се върне към всекидневния си ритъм. 

"Медико-дентален център д-р Лилия Гюдюлева" бе награден и със сребърна статуетка за Най-добра иновативна антиейдж терапия/ терапия срещу фотостареене (Иновативни радиочестотни терапии Morpheus8 и Nu era tight) и Най-добра клиника по дерматология и пластична хирургия.

Апаратът Morpheus8, с който работят лекарите от денталния център, е проектиран така, че да може да ремоделира цялото лице и тяло, и да заличи напълно признаците на стареене. Резултатите се забелязват около 15 дни след първата процедура, като се разгръщат във времето, и са видим месеци след извършената терапия. 

Aesthetic and Medical Beauty Awards са първите награди в този все по-разрастващ се сектор. 

Победителите бяха оценени от жури, съставено от представители на медицинските и дентални среди, гримьори, инфлуенсъри, маркетинг специалисти.

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?