1553

Изроди ли сте? Връзвали 104-годишна жена в БГ болница

Не бихме ги нарекли животни, че и те не са толкова жестоки! Пълни изроди!

Медицинският надзор във Видин уведоми полицията и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“. Това става след проверка по репортаж за 104-годишна жена, която беше изписана със синини. Близките на столетницата изразиха съмнение, че тя е била насилствено връзвана в болницата.

Проверката на Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ е потвърдила, че жената е била връзвана, но в болничната документация не е посочено нито кой е приложил мярката, нито за какво време.  Има разминавания и в обясненията на персонала. Освен това е установено, че по време на болничния престой на жената не са били давани лекарствата, които е приемала преди хоспитализацията.

От болница „Света Петка“ заявиха за bTV, че на този етап няма да изразяват становище. През април в социалните мрежи се появиха снимки на жена на 104 години, изписана от видинската болница със синини. Те са публикувани от нейната правнучка Севда.

Столетницата е била настанена в болницата заради бъбречна недостатъчност. Лежала е там пет дни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
8 коментара
анони

анони

11.05.2024 | 12:54

До Евро-джендър------Да,приятел-Демокрация=Деградация!!!!!

Отговори
0 0
Евро джендър

Евро джендър

11.05.2024 | 09:41

Ааааа ние сме с Америка и Демокрацията,и си я правим както ни отърва.Руснаците са я вързали и Комунистите ТЪЙ НАПИШЕТЕ

Отговори
1 0
държава на мафията

държава на мафията

11.05.2024 | 09:22

Ето това е ГРОЗНОТО лице на българското здравеопазване! Само едни големи, алчни усти за пари са отворили! Това ли е ХИПОКРАТОВАТА клетва, която са положили? До кога?

Отговори
5 0
Ами.....

Ами.....

11.05.2024 | 10:09

Практиката Показва че е Това!

Отговори
1 0
аноним

аноним

11.05.2024 | 09:14

Когато чета за такива извращения,пред очите ми е винаги нашата любима и незабравима актриса-ТАТЯНА ЛОЛОВА,която по същият начин е ,,лекувана'' по време на ковида- вързвана и ,,умитворявана'' с какво ли не,за да не буйствала!

Отговори
3 0
Не сме изроди

Не сме изроди

11.05.2024 | 08:59

ма,по добре ни беше ,като ни даваха по 1000 лв за борба с несъществуващ вирус. Сега сме гладни,нема кинти и озверяхме.

Отговори
1 0
Някои от Лекарите са по-долни и от Животни!

Някои от Лекарите са по-долни и от Животни!

11.05.2024 | 01:17

Някои от Лекарите са по-долни и от Животни! Като Очните лекари в България! Е разбира се не само тук! Но и тези по-цял сват! С изключение на един Американец и няколко Японци! Но какво можеш да направиш с едни Диванета като тези Тук! Заели възлови позиции в управлението и не допускат ничии аргументи за истината за нещата! Калфи от този тип са Окупирали Здравеопазването и не дават възможност на пациента дори да Диша! Независимо какво е постановено в Закона за Здравето! Заели тези позиции те просто се чудят как те и тяхната Гилдия да източва Здравната каса! А тя на свой ред изглежда е в Договорни отношения с тях и ги Защитава! Явно интереса е Общ!

Отговори
1 2
Някои от Лекарите са по-долни и от Животни!

Някои от Лекарите са по-долни и от Животни!

11.05.2024 | 01:07

Някои от Лекарите са по-долни и от Животни! Като тези като и повечето Очни лекари! - Лица които не познават Занаята си! - Всъщност Всичките! Животни които са си Въобразили че истината е това което знаят! Но това не е Вярно! Защото има достатъчно развити Науки които Доказват Обратното! Но явно не Всеки лекар може да достигне до истината за Нещата! Как да вярваш на тези които со нищо повече от Прости Знахари! И Кожодери!

Отговори
2 2

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?