4232

Форум за здраве и красота събира в Пловдив лекари от цялата страна

Специалисти и лекари от 21 клиники и центрове за красота ще се съберат на 16 юни в пловдивския парк хотел „Санкт Петербург“. На място те ще бъдат на разположение за консултации и диагностика на всеки, който има нужда от съвет за проблеми в областта на дерматологията, стоматологията, гинекологията, диетологията, офталмологията и редица други сфери в областта на медицината и красотата.

„Aesthetic EXPO health & innovation е първото по рода си събитие, което обединява доказани лекари и специалисти в различни сфери на естетиката и здравето, с цел да информира хората за последните тенденции в грижата не само за тяхното здраве, но и за добрия им външен вид, като представят най-иновативните начини за лечение и превенция на здравето и красотата.
Доказани специалисти от цялата страна ще изнесат лекции в областта на дерматологията, стоматологията, гинекологията, диетологията, офталмологията и редица други“, съобщават организаторите на събитието.

На форума ще се представят интересни теми свързани със съвременните методи за лечение на стрес инконтиненция (неволното изпускане на урина), за силата на усмивката и доброто самочувствие, което се постига при посещението при добър стоматолог, ще бъде представен нов подход в повдигането на клепача (неоперативната блефаропластика), технологичният напредък в премахването на татуировки, пигментни петна, съдови лезии, белези. Водещи специалисти ще консултират хора с хранителни непоносимости, също ще разберем как оксидативният стрес може да бъде причина за мъжкото безплодие. Част от темите ще са и тези за приложението на плазмотерапията в репродуктивната гинекология и асистираната репродукция, както и за борбата с мазнините, хормоналното окосмяване и сухата кожа. 

На форума ще бъдат обособени лекционна, изложбена и консултационно-диагностични зони.
Повече информация на www.aestheticexpo.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?