1553

Безплатни прегледи за бежанци от Украйна в „Медлайн“ и „Централ Хоспитал“

Със съдействие на Суверенния Орден на Свети Йоан от Йерусалим, Рицари на Малта

Суверенният Орден на Свети Йоан от Йерусалим, Рицари на Малта O.S.J. - Велик Приорат България заедно с болниците „Медлайн“ и „Централ Хоспитал“ организира безплатни прегледи за бежанци от Украйна. Съвместната благотворителна кампания се организира във връзка с Великденските празници и ще продължи до края на април.

От консултациите могат да се възползват всички пациенти с хипертония, диабет, онкологични заболявания и всякакви хронични страдания. Те са насочени и към децата, при които заболяванията често се развиват мълниесно и причиняват големи тревоги на родителите. 

При всички тези пациенти отлагането на лечението може да има тежки и неприятни последици, а много от бежанците не знаят къде и как могат да получат медицинска помощ, заявиха организаторите.

Лечебните заведения са в готовност да помогнат и за осигуряване на лични лекари, които говорят руски и украински.

Ходът на събитията, които продължават вече близо 2 месеца, ни навежда на мисълта, че бежанците вероятно ще останат дълго време далеч от родината си, на която ще са необходими години, за да се възстанови от военните атаки, посочиха от фондацията. 

От Управителния съвет припомниха, че всички пациенти със здравословен проблем, които имат нужда от преглед в дома си, до края на април могат да ползват безплатно услугите на фирма Медицински транспорт „Goldenburg“ в рамките на Пловдив, защото разходите за услугата се поемат от Суверенният Орден на Свети Йоан от Йерусалим, Рицари на Малта O.S.J. - Велик Приорат България. Необходимо е болните да позвънят на тел:032/9112, за да заявят консултацията си. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
a za българите

a za българите

26.04.2022 | 10:57

кога ще има долни масонски отрепки?!!!

Отговори
2 0
Не забравяй надарените

Не забравяй надарените

19.04.2022 | 11:57

Пендали. ПП тези са и "рицари тамплиерите". Защо не ги посрещани и даде подслон в хасиендата в Белащица, мизантропът?

Отговори
6 2
Все масони

Все масони

19.04.2022 | 11:39

на сапун

Отговори
5 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?