49

АПТЕКИ 36.6 подкрепят SOS Детски Селища България

От 1-ви декември 2023г. вече можете да откриете в АПТЕКИ 36.6 и онлайн на 366.BG дарителски поздравителни картички, средства от които ще бъдат дарени на SOS Детски селища България.

Покупката на SOS картичка подкрепя деца, лишени от родителска грижа или в риск от раздяла.Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите. Повече за дейността на организацията можете да прочетете на техния уеб сайт.

 Ко-брандираните картички АПТЕКИ 36.6 и SOS Детски селища България са изработени от рециклиран картон и са биоразградими. Цената на една картичка е 4,90 лв. с ДДС. Серията разполага с пет разновидности, приложими за всеки повод:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

С МНОГО ЛЮБОВ

СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ

Благодарение на тази кампания с поздравителни картички с кауза, АПТЕКИ 36.6 станаха бронзов партньор на SOS Детски селища България за 2023 година.

 Кампанията ще бъде целогодишна и ще продължи през идната 2024 година. Следващият път, когато имате необходимост от поздравителна картичка, можете да закупите такава с кауза, а именно - „Пълен с обич дом за всяко дете!“

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?