71

15-годишната Лили се нуждае от помощта ни, за да оздравее

С молба за помощ се обръща към всеки, който може да помогне, майката на 15-годишната Лилия Павлова Артъчка. Детето се нуждае от 60 000 лева, за операция в Германия.

В момента Лили е с пневмоторакс на белия дроб и неуточнено образувание. Лекуващият екип е взел решение да я изпратят в немскаболница  за лечение и диагностициране. До 26-ти април трябва да преведем към клиниката тази огромна и непосилна за нас сума.

Всичко започнало през август 2021 г., когато на Лили е поставена диагноза Остеосарком.

„С много вяра и любов Лили премина през тежки процедури химио и лъчетерапии, операция за отстраняване на тумора и поставяне на ендопротеза на крачето, няколко последващи операции поради възпаления в областта на импланта и постоянни рехабилитации и процедури. В началото на февруари тази година постъпи в клиника със задух и кашлица. На последния направен рентген се установи масивен тотален пневмоторакс в дясно и беше насочена за поставяне на дренаж. Възстанови се бързо, но на 09.04.2024 г. започна да кашля кръв и така се озовахме отново в клиниката насочени за операция.

Няма да пиша за страха и ужаса, които се опитаха да ни завладеят. Вярваме в доброто и сме изпълнени с надежда, че и тази безмилостна битка ще завърши щастливо!“, обръща се към хората с добри сърца майката на детето.

Местата, където можете да направите своите дарения са:

Банка:

Алианц Банк България

IBAN

BG22BUIN95611000727579

 

BIC

BUINBGSF

Получател:

Фондация Павел Андреев

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?