Следвайте ни

Завърши ремонтът на виадуктите на АМ „Тракия" към Бургас

viber icon

Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на АМ „Тракия" в платното за Бургас. Това съобщиха от Агенцията „Пътна инфраструктура". С приключването на ремонтно-възстановителните работи се осигурява нормалното движение в отсечката от 14-ти до 20-ти км на магистралата в двете посоки.

Пътноподдържащото дружество "Автомагистрали" е работило изключително мобилизирано, за да може предвидените дейности да завършат колкото се може по-бързо, преди началото на зимния сезон, посочват от АПИ.

На виадуктите при 17-ти км - с дължина 322 м, и при 18-ти км - с дължина 242 м, е рехабилитирана връхната конструкция - пътна плоча и греди. Съоръженията са с нова хидроизолация, асфалтобетонова настилка и тротоарни блокове. Подменени са парапетите и мантинелите. Положена е нова хоризонтална маркировка.

В началото на юли т.г. приключи ремонтът и на виадуктите при 13-ти и 15-ти км на АМ „Тракия" в посока Бургас, напомнят от пътната агенция. С рехабилитацията на съоръженията значително е подобрена пътната безопасност в този участък от автомагистрала „Тракия". Осигурена е по-висока скорост и комфорт за преминаващите моторни превозни средства.

 

 

Изтояник:Nova

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?