71

Зловещи подробности за побоя в Самоков: Тормозеше сестра ми! ВИДЕО 18+

Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му. Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала.

 

Побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Нападнатият е с потрошени крак и ръка. Опериран е и е настанен за лечение в „Пирогов”. 

Нападението се случва посред бял ден в Самоков и е заснето от камери за видеонаблюдение.

Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Петър Гуцалски е баща на Христо Гуцалски. Петър разказа, че случаят е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал негов бизнес партньор.

„Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство”, заяви Петър Гуцалски пред NOVA.

След това синът му излиза от автомобила и започва боят. Разказва, че в един момент синът му е изгубил и съзнание.

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърля обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

„Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите”, разказва Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Нападателят Людмил Джелепов също изложи своята версия. „Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, казва Джелепов.

И допълва, че повече от месец той и семейството му живеят в страх. „Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми.

Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов.

„На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, заяви Людмил Джелепов.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Скандално: Изплуваха шокиращи разкрития и протокол за наглост на Нотар

Скандално: Изплуваха шокиращи разкрития и протокол за наглост на Нотар

17.04.2024 | 12:49

Скандално: Изплуваха шокиращи разкрития и протокол за наглост на Нотариуса https://blitz.bg/prestplenie/skandalno-izpluvakha-shokirashchi-razkritiya-i-protokol-za-naglost-na-notariusa_news1013008.html

Отговори
2 0
Панко

Панко

17.04.2024 | 10:51

Pусофили, Сър! Забавляват се...

Отговори
2 5
ОТ КЮЧУКА

ОТ КЮЧУКА

17.04.2024 | 11:56

Панко, сто про си просто ченге смачкано и със селяшки празен поглед.

Отговори
1 1
someone

someone

17.04.2024 | 13:47

не позна, това са тия с евроценностите, продукт на демонкрацията.

Отговори
2 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?