71

Заловиха украинка, натъпкала девет мигранти в кола, а един - в багажника

46-годишна украинка със статут на бежанец бе спипана да превозва сирийски мигранти в Бургас. Тя е били приклещена от полицаи около 16 ч. днес, след като бил подаден сигнал, че извършва нелегалната дейност. Карала е Фолксваген Туран с бургаска регистрация, пише Флагман.

Жената, която пристигнала в морския град след началото на войната, е спряна на кръстовището между ул. „Спортна” и бул. „Тодор Александров”, който в последните месеци се превърна в „магистрала” за бежанския поток през морския град.


 

Общо 9 човека, самоопределили се като сирийци, са открити натъпкани в автомобила. Някои от тях били в багажника. Украинката не е дала логично обяснение за постъпката си, която е крайно иронична предвид реакцията на България спрямо нейните съграждани в самото начало на конфликта.

 

Практика на каналджиите в последните месеци е да използват за шофьори или непълнолетни, или чуждестранни граждани, с което допълнително да усложняват работата на полицията.

Украинката е задържана. Предстои сирийските граждани да бъдат извозени до пункт, откъдето ще бъдат преразпределени към бежански центрове.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Смеят ни се

Смеят ни се

07.09.2022 | 23:01

И тая мърша ли е била на трудов договор като шофьор?

Отговори
0 0
Пловдив

Пловдив

07.09.2022 | 00:27

Още ги хранене тези хрантутници украински за да могат да помагат на други страхливци дето бягат уж.

Отговори
9 1
Знаем Помним и предаваме на поколенията кой какъв екакъв нията кой

Знаем Помним и предаваме на поколенията кой какъв екакъв нията кой

06.09.2022 | 20:54

Тая чифутка същите далавери и мръсотий е правила и във Украйна Затуй е избягала оттам Нагли са За едните сребърници не се спират пред Нищо Нека припомним кой предаде Христос Юда и за какво За тридесет сребърника Важно е да се знае и помни този факт А не юдейте да го затрупват със баласт и все едно да се отричат от Юда

Отговори
14 2
Западняк

Западняк

06.09.2022 | 20:46

Слава на Украйна!

Отговори
5 15
СЛАВА ОТ УКРАИНА

СЛАВА ОТ УКРАИНА

06.09.2022 | 21:21

ТИ ДОБРЕЛИ СИ

Отговори
11 5

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?