49

Вкараха тъщата на убития Пейо в затворническата болница

Тъщата на удушения Пейо - Красимира Трифонова, която е сочена за главно действащо лице в убийството му, е приета в болница. Това съобщи "България Днес" след справка в Софийската градска прокуратура.

Наблюдаващият делото за убийството на Пейо Пеев прокурор е дал разрешение Красимира Трифонова да бъде хоспитализирана в болницата към затвора в София.

"Здравословното състояние на Красимира Трифонова е наложило привеждането й в клиника. Тя е приета в болницата към Софийския централен затвор с цел диагностициране и назначаване на съответната терапия. Повече подробности за здравословното й състояние не следва да бъдат оповестявани, доколкото би се засегнала личната сфера на лицето", пише "България Днес", позовавайки се на Софийската градска прокуратура.

Специализираната болница за активно лечение на лишени от свобода (СБАЛЛС), в която се лекуват затворници от цялата страна, се намира на територията на Софийския централен затвор и е разделена на мъжка и женска част.

Защо Красимира се намира там, не е ясно, но очевидно здравословното й състояние не е добро, за да бъде разрешена хоспитализация от наблюдаващия прокурор. Основната, макар и непотвърдена версия е, че жената е вдигнала много висока кръвно.

Тъщата на Пейо – Габриела, и съпругата му Красимира са обвинени в убийството на младия мъж, което според прокуратурата се е случило на 18 януари. Твърденията са, че Красимира Трифонова задушава Пейо, а Габриела му пречи да се измъкне от хватката. Екшънът се разиграва в колата на жертвата, а после возилото и трупът са откарани на Витоша, където са открити ден по-късно.

Габриела бе оставена под домашен арест, за да може да гледа децата си. Когато стана ясно, че малчуганите са при родителите на Пейо, съдът реши да вкара в ареста и Габриела. Майка й Красимира е там от самото начало на случая, а след като бъде диагностицирана и й бъде назначено лечение, ще бъде върната в килията. Това е единият вариант, защото, ако се окаже, че Красимира има сериозни здравословни проблеми, това се явява основание да обжалва мярката си за неотклонение и да поиска по-лека такава. Тъщата на Пейо може да поиска да й се измени мярката от "задържане под стража" на "домашен арест", за да може да се погрижи за здравето си.

На последното заседание адвокат Велика Андонова, която представлява Красимира, бе категорична, че правата на клиентката й са нарушени още от самото начало.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Проф.д-р Михайлов

Проф.д-р Михайлов

22.02.2024 | 12:51

Ми те държавните служителки във външно министерство и консулите ги избираъ по този принцип!Колко по голям изрод си на по-висока позиция!И това действа на психиката им и им засилва чувството за безнаказаност и им възбужда нагона за извършване на престъпления !Но тези са психопатични действия ,които могат да се ползват от адвокатите и да ги оправдаят за действията им като невменяеми!

Отговори
7 1
Какви права на убийца?! И на подстрекателка за убийство на собствената

Какви права на убийца?! И на подстрекателка за убийство на собствената

22.02.2024 | 12:32

Си дъщеря,направила я урод като самата нея си?!Що за излияния на престъпни кукундрели?!

Отговори
10 0
retret

retret

22.02.2024 | 12:12

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим----- https://da.gd/menx

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?