49

Вижте остриганата и бита с колан Дебора 2 от Видин СНИМКИ

„Не знаеше какво говори казваше: „Демонът в мен го искаше“. Или да съм с него, или ще ме убие. То и с него да съм, той ще ме убие“, заяви пред bTV 22-годишната Славка от Видин, която е малтретирана от криминално проявения Радослав.

След това, което ми причини, на мен ми остава травма. Аз все ще се сещам за това. Дори като седя сама, чувам шум и се стресирам. С колан ме беше бил, искаше да ме беси. Дори като е на свобода, аз не смея да излизам до магазина.

Близките на задържания младеж пък заявиха, че твърденията на пострадалата страна са абсолютна лъжа и никой не я е задържал против волята ѝ.

Съдът във Видин днес ще гледа мярката за неотклонение на 19-годишния Радослав. Двамата със Славка са живели на семейни начала до декември.

Припомняме, че 19-годишният Радослав Антонов е мъжът, който заключил, пребил и обръснал главата на приятелката си във Видин.

Жертвата на насилника пък е 22-годишната Славка Росенова. Сигнал за зверството бе подаден вчера. Видинчанка сигнализирала в районното управление за нанесен побой на внучката ѝ от младежа, с когото преди време е живеела на семейни начала.

Органите на реда установили, че за времето от 12 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август Радослав държал в дома си против волята ѝ Славка.

През това време той ѝ нанесъл побой и остригал косата ѝ с ножица. 

В момента момичето е със счупени нос и ребра, съобщиха нейни приятели в социалната мрежа. По думите им, Радослав я душил с колан.

Против волята си е била принудена от него да снима интимни снимки и клипове, на които ясно се чува как плаче, споделят още близки на момичето. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Медиите ви манипулират

Медиите ви манипулират

04.08.2023 | 18:55

В ромският етнос насилието е всекидневие. Къде бяха досега жертвите? Има ги ,да. Но малко е странен ентусиазмът на медиите, в последно време. Защо не питат институциите,какво се прави по темата? Изведнъж всички се разбързаха за някаква си конвенци. Тя няма да оправи нещата.

Отговори
1 2
Мангасаряните тотално

Мангасаряните тотално

04.08.2023 | 17:24

Полудяха,ние ще правим митинги .

Отговори
4 4
Само някакви аутсайдери са се изтапанили тук

Само някакви аутсайдери са се изтапанили тук

04.08.2023 | 16:47

Вижте ни, колко сме гадни.

Отговори
3 1
Славка

Славка

04.08.2023 | 15:00

Тоя Радо много миризлив.Не мога понася на негу

Отговори
6 1
Видях я Познах я

Видях я Познах я

04.08.2023 | 14:37

Обслужваше ни на паркинга преди Видин мост Нъл ви е ясно ква беше услугата и

Отговори
6 3
Гери Йорданова

Гери Йорданова

04.08.2023 | 14:20

Какво ви става , бе , жени ! Каква е тази лавина от надилие , която се отприщи след случая Дебора ? Къде бяхте преди това ? Защо не запознахте медиите с вашите случаи ?

Отговори
8 15
Мила

Мила

04.08.2023 | 15:05

По-добре късно, отколкото никога! Шиб@н@ русофилска мършо!

Отговори
16 2

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?