46

Въоръжен простреля двама и се барикадира

Въоръжен мъж се барикадира в близост до руския пазар в Стара Загора.

Районът е отцепен. Полиция и СОБТ се очакват на място.

Междувременно стана ясно, че преди да се барикадира, мъжът е прострелял двама души.

Нападението е станало през нощта, съобщава NOVA, като се позовава на свои източници.

Единият потърпевш е уцелен в ръката, а другият в корема. Ранените са настанени в болница. Те са работели във фирма за събиране на дългове.

„Не влизайте, всичко ще стане в кръв", крещял барикадиралия се срещу полицаите. Малко преди 15.00 ч. мъжът беше изведен от сградата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Айше

Айше

20.09.2023 | 15:22

Той работи машинист.По цял ден е на машинките

Отговори
3 2
Батко

Батко

20.09.2023 | 15:17

Самоотбранявал се е! Жалко, че не ги е убил!

Отговори
4 2
Джорджу Павето

Джорджу Павето

20.09.2023 | 15:08

Поздравява Нистимирчо Аналразширенканалиев и цялата чииииифутска пасмина за безплодните напъни да изсерът едно гумно наречено Закон срещу престъпността Каквото и да значи това Доколкото дочувам днес отново са взели ножици игли и конци да слагат кръпки на онова нещо което се нарича чииииифутски терк съшит уж като нов преди има няма месец И нека да не забравят че аз още съществувам кога стъпват по жълтите павета Дебна ги във тъмна доба Не случайно ми казват Павето Да не им захвърчат павета по чиииифутските кратуни Така Де

Отговори
3 2
Социалист Демократов

Социалист Демократов

20.09.2023 | 14:26

Нищо не остана от спокойния соцживот в България! Най-нелицеприятните страни на капитализма, станаха еталон за подръжание. Всекидневни убийства, протести... Съсипаха я тая държава! При капитализма е така! Богатите живеят, бедните опъват. Кое му е хубавото? Заплатите, пенсиите, цените, управляващите? Това не е хубавата България, която ни завеща другаря Живков!!! Трябва да минат още минимум 100 години за да го оценят наследниците, на сегашните лумпени, които изпитват неприязън и продължават да си затварят очите и да го клеветят! Но, ще дойде тоя ден в който ще пише в българската история че, другаря Живков е най-добрия ръководител, който сме имали. Язък че, Бойко го изпратиха на 5 годишна специализация при него, но от слаб ученик не може да стане силен политик! Теорията, като я няма в главата се работи наизуст и за това дереджето в държавата е такова. И по- лошо ще става!!! Хайде , започвайте да ме плюете и клеветите, сега! Вие само това можете!

Отговори
15 9
Сталин

Сталин

20.09.2023 | 14:43

всичко това го имаше и при другаря ти живков, но тогава нямаше гластност . И вси1чко беше под сурдинка. И дъжд от Чернобил имаше, помниш ли... ама никой не знаеше . И Що така , а? Аман от заклети комунисти, не свърщихте ли вече...

Отговори
8 10
Изобщо не съм комунист, ако искаш да знаеш!!!

Изобщо не съм комунист, ако искаш да знаеш!!!

20.09.2023 | 15:52

Имало го е, друг път! Инцидентни случаи, да. Но, като сегашното ежедневие... Аз, съм бил кьорав през соца, та не знам какво е било! С тъпи, прости, ограничени, лумпени не ми се спори..

Отговори
6 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?