3906

Важно за шофьорите: Нова тесла от МВР

Възнамеряваме от другата седмица жандармерията също да има възможност да връчва наказателни постановления и глоби за нарушения на пътя. Хората в момента минават през обучения.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в ефира на Би Ти Ви.

Той отбеляза още, че е постигнат сериозен резултат по линия на събираемостта на глобите. Според него това е резултат от мерките и най-вече разработването и въвеждането на системата за електронно връчване на фишове, активиране на процеса на връчване на място.

"Отчитаме 50% ръст на събираемостта спрямо миналата година", обяви министър Стоянов.

"От момента, когато беше въведена мярката за отнемане на автомобили от шофьори, които карат след алкохол или наркотици, имаме спад на установени такива шофьори. Откакто е въведена тази мярка има отнети 314 автомобила и успоредно с това има иззети повече от 2200 автомобила", каза министърът на вътрешните работи.

"Приоритет на МВР е борбата с пияните и дрогирани шофьори", отбеляза още Калин Стоянов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Васил

Васил

02.03.2024 | 19:07

Каква е разликата между отнети и иззети?

Отговори
0 0
Ами тия

Ами тия

29.02.2024 | 20:14

От секретните бази американски в България няма ли да се включат Или ша дремат чак до Майдана Я бързо ги включете и те да връчват фишове и глоби Иначе бюджета на Асенка пропада и пак ще се юрне заеми да взема на наш гръб Нали Нали

Отговори
8 0
гост

гост

29.02.2024 | 20:07

както винаги от краката към главата.пълни безхаберници използващи уреди да не кажа уроди засичасти и лекарства. за алкохола ясно но кой ще плати за фалшивия тест за наркотици. с този тест се рушат семейства загубили доходи и работни места кой ще ги компенсира и с какви средства. би трябвало този който е сгрешил а не от бюджета. трябва всеки да си носи кармата не само да си заплатаджия на държавна служба. когато в съда осъдиш държавата служитела и трябва да е солидарен към санкцията.

Отговори
9 1
rtyrty

rtyrty

29.02.2024 | 18:29

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Отговори
2 9
Значи

Значи

29.02.2024 | 17:34

Щом е жандармерията, жандармеристите да не се държат като Полицаят от Сен Тропе, ами да пипат здраво. Даже и армията да вземе да се включи, с танкове и БТР-и.

Отговори
22 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?