71

Ужасът в Стара Загора: Военният пребил съпругата си пред колегите й преди да я гръмне в главата

Ужасяващи подробности за убийството и самоубийството в Стара Загора изнесоха от Военно-окръжната прокуратура в Пловдив. От тях става ясно, че военнослужещият и съпругата му имали сключен граждански брак от 2010 г. През последните месеци отношенията им се влошили, което довело до чести вербални спорове и физическа саморазправа между двамата.

На 13 август военнослужещият посетил работното място на съпругата си и предизвикал скандал, придружен с нанесен побой. Тъй като жената не се явила на работа на 15 август, нейна колежка опитала да й се обади по мобилен телефон, но не успяла да осъществи контакт и се свързала с майка й. 

Подаден е сигнал в полицията в Стара Загора за издирването ѝ. На 16 август полицейски служители отишли до семейното жилище, звънели, но никой не отварял. След като с помощта на технически средства била преодоляна заключена метална входна врата, служителите на МВР видели труп на мъж в коридора на апартамента. С оглед на обстоятелството, че се касае за военнослужещ, те са информирали компетентните органи - Военно-окръжна прокуратура-Пловдив и РС "Военна полиция" - Пловдив.

Местопроизшествието е запазено до пристигане на военен следовател, който е извършил оглед на местопроизшествието. Намерени са труповете на двамата съпрузи с видими огнестрелни рани в областта на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от военнослужещия с което се предполага, че е причинена смъртта и на двамата.

Продължава извършването на процесуално-следствени действия, работи се по всички възможни версии, съобщават от Военно-окръжната прокуратура. Образувано е досъдебно производство, което трябва да установи дали военнослужещият умишлено е умъртвил съпругата си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
И защо

И защо

17.08.2022 | 20:51

След Генералите: Семерджиев,Марин,Бриго Аспарухов,Атанасов,Борисов и Радев сега да влезе и Янев както си викаме вечер на парцуцата пред блока друго си беше като имаше казарма...ееееееееех какви мъже бяхме,нищо че в очите на младите сме пълни дрисльовци. Само военна диктатура ще ни оправи и генералите разбира се,нищо че с жените си немогат да се оправят!

Отговори
1 0
Ефрейтор от запаса

Ефрейтор от запаса

17.08.2022 | 14:52

Преди седмица я пребил сега я убил. В каква държава живеем Господи. Кой приема такива в армията нямали критерии или подбор.

Отговори
9 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.08.2022 | 14:30

УЖАС това е жестокост

Отговори
6 0
адв. Балтиев

адв. Балтиев

17.08.2022 | 12:15

Млади хора, скарали се. Случва се във всяко българско статистическо семейство. Но, да я убие,...Дънн не е му частна собственост???? То че, сме капитализъм, капитализъм сме, всичко вече е частна собственост. Но, не бива да се правят такива неща.

Отговори
14 4
Инж. Кожодеров

Инж. Кожодеров

17.08.2022 | 14:14

Колега Балтиев, нещо сте се объркАли по отношение на "капитализма" и частната собственост! Отидете примерно в Белгия, Португалия или Норвгия, да видите как се отнасят (с грижа и уважение) хората към частната (си) собственост! Това, че у нас ДС и Партията назначиха и направиха милиардери олигарсите, не значи, че имаме капитализъм! По-скоро - олигархичен ПСЕВДОкапитализъм по руZZки имперски образец и със същите адепти.

Отговори
9 1
надарен негър от Белгия

надарен негър от Белгия

17.08.2022 | 14:35

Дърто седесарче, от кога те чакам да дойдеш, да прибереш реколтата, да изистиш кенефа, ама не идваш! Вече пътуването е свободно, ела, само си седи в опърдяната стая и лее стари седесарски пръдни!

Отговори
1 6
Батко

Батко

17.08.2022 | 12:13

Ненормални шапкари. Един такъв сега ни управлява!

Отговори
21 7
Татко

Татко

17.08.2022 | 14:44

На военните пилоти не можеш да сипеш вода на малкия пръст гербава-соросоядска калинко!

Отговори
5 9

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?