1553

Убиха мъж до Силистра, взеха му телефон и 20 лева

Кървава драма, поредна за неделния ден, оказва се! Тогава е получен сигнал за намерен в безпомощно състояние мъж. Той е лежал на улицата в близост до дома му в село Зафирово, Силистренско. Установено е, че 52-годишният мъжът е мъртъв, а по тялото му има множество следи от насилие.

В хода на разследването криминалистите се насочили към евентуалния извършител на тежкото престъпление - 37-годишен. По-рано през нощта жертвата и извършителят са били в обща компания заедно с други мъже от селото.

След възникнало между тях спречкване по-младият е нанесъл удари с твърд предмет по главата на опонента си, причинявайки смъртта му, като преди това е откраднал от него мобилен телефон и 20 лв. Те са били намерени в дома на извършителя, въпреки че той предприел действия да ги укрие, както и да заличи следите от престъплението.

Мъжът е с криминални регистрации. За съпричастност по случая се проверява и 20-годишен мъж, който също е задържан. Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?