1553

Трима в реанимация след касапница до Лом, единият бере душа

Мъж на 27 години от Козлодуй е в реанимация на болницата в Лом - с опасност за живота след катастрофа. Трима пътници са пострадали при eкшътна снощи.

29-годишният водач на автомобила на прав участък от пътя Козлодуй - Лом губи контрол над волана и навлиза изцяло в лентата за насрещно движение. Завърта се странично, излиза вляво извън пътното платно и се блъска в крайпътни дървета, след което се преобръща през таван.

При катастрофата са нанесени материални щети по автомобила и са причинени телесни повреди на трима пътници – тийнейджърка, жена и мъж, съответно на 19 г., 24 г. и 27 г., всички от Козлодуй. Тримата са настанени в реанимация на болницата в Лом под лекарско наблюдение, като момчето е с опасност за живота, уточняват от пресслужбата на полицията в Монтана.

Направените тестове на водача, също от Козлодуй, за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата.

На мястото на произшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство по случая. Работата по изясняване на причините за катастрофата продължава в Районното управление - Лом.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?