46

Транспортният министър със спешни мерки след убийството на таксиметровия шофьор

По инициатива на заместник министър-председателя по икономическите политики и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев идните дни ще се проведе среща с представители на таксиметровия бранш. Поводът е убийството на таксиметров шофьор в София, съобщиха от МТС.

По време на разговорите ще бъдат обсъдени конкретни мерки за подобряване на сигурността и безопасността на таксиметровите водачи. В срещата ще вземат участие и представители на професионалното ръководство на МВР.

„Категорично осъждам всякакво насилие. Всеки гражданин трябва да има нужното спокойствие и сигурност, когато изпълнява служебните си задължения. За това е необходимо държавата съвместно с бранша да начертае мерките, които да гарантират сигурността на всички граждани в това число и на таксиметровите шофьори”, заяви Христо Алексиев. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
dimitar

dimitar

11.10.2022 | 14:16

оферта за международни финансови услуги Добро утро дами и господа Тук съм, за да ви представя нашата банка, която предлага много изгодни и лесни финансови услуги. Ние предлагаме заеми с лихвен процент от 2,5% годишно от 10 000 евро до 1500 000 евро, които се изплащат от 1 година до 25 години. Свържете се с нас за повече информация. Имейл: [email protected] Благодаря ви и до скоро Джанис Андерсън

Отговори
0 0
Западняк

Западняк

09.10.2022 | 18:05

Не е за вярване!!! Министър се занимава със смъртта на таксиметров шофьор!!! Няма още доказателства за убийство. Загрижиха се за сигурността на таксиджийте, вместо да ги научат на дисциплина.

Отговори
1 3
6665

6665

09.10.2022 | 18:58

Глупак!

Отговори
0 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?