71

Трагедията е голяма: Откриха татуировка като на Емил Боев върху трупа край Перник

Тялото е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязано от работници

Следа от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място, беше открита по тялото на младия мъж, изплувало от езеро край пернишкия квартал „Бела вода“. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Трупът е закаран за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността, съобщи bTV.

Тялото е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязано от работници. 

То е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина" в Перник.

От полицията в Перник са съобщили, че предстои да бъде извършена ДНК експертиза, за да бъде установена самоличността, както и аутопсия за причината за смъртта на мъжа.

Има предположения, че става въпрос за издирвания Емил Боев, който изчезна преди повече от 2 месеца. По тялото е открита следа от татуировка, която Боев е имал, уточнява БНТ.

До момента обаче  няма официална информация за самоличността на загиналия и причините, довели до смъртта му. Трупът е в напреднал стадий на разложение.

Емил Боев е в неизвестност повече от 60 дни, а семейството му обяви обявиха награда от 100 000 лева за намирането му. Емил изчезна на кукерския фестивал "Сурва" в Перник на 28 януари.                                              

В акцията за издирването му участваха доброволци, пожарникари, планински спасители с кучета, представители на дирекция "Аварийна помощ и превенция" към Столична община, технически средства като термокамера, дрон, както и хеликоптер от специализирания отряд "Въздушно наблюдение" на МВР.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Много жалко за семейството му!Голямо нещастие и мъка.60 дни да загиваш

Много жалко за семейството му!Голямо нещастие и мъка.60 дни да загиваш

31.03.2023 | 10:32

Минута по минута в неизвестност за съдбата на детето ти.Съболезнования и голяма сила и подкрепа от близките в това нещастие за цялото му семейство!Горките хора!

Отговори
6 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?