71

Тъстът на застреляния Къро: И мафията не посяга на жена и деца, това са изроди! ВИДЕО

Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача, изповядва се големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в Съединените щати.

 

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа". Това заяви бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро в ефира на NOVA.

Баща ѝ е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в Съединените щати.

 

Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома й.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007 година заминава на снимки в Чикаго където се ражда първият ѝ син Красимир – кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов. 

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това".
  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Yyyy

Yyyy

27.05.2023 | 18:41

Kogato zet ti ubivashe i iznudvashe i troveshe detzata s droga,ne te boleshe nali.Bokluk

Отговори
11 1
Мафията

Мафията

27.05.2023 | 17:59

Така отмъщава да няма свидетели и после отмъщение. И щом си с бандит така става.

Отговори
13 1
Наркос

Наркос

27.05.2023 | 17:04

Като си жена на наркос малко ви е на всички.

Отговори
17 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?