1553

Стрелбата край София - за 200 лева

Стрелбата на изхода на София в посока Драгичево е била за заем от 200 лева. Сигналът към полицията е подаден около 19 ч, съобщи bTV.

Група момчета отиват да си вземат дължимите 200 лева. По думите им, дължащият парите първо изважда нож и ги заплашва, след което ги подгонва с колата. По време на разигралата се гонка стрелецът уцелва 2 пъти стъклата на преследвания автомобил, както и един от пасажерите в ухото.

Пострадалият мъж говори пред bTV:

„Той дължеше сума пари на братовчедка ми и аз трябваше да отида да ги взема от него. Отидох да взема парите, той нещо я е заплашвал и също е казал, че има някакви намерения към мен“, разказа мъжът.

Той уточни, че става въпрос за 200 лв. Преследването е продължило 10 минути, допълни пострадалият.

„Той има сергия тук, на Владая. Дава ми парите, вика – изчакай малко. Извади ножа, видя, че съм с още две момчета, след което вика – хайде, тръгвайте си. Ние запалихме колата, той извади пистолета, започна да стреля по нас. И по време на движение също стреляше и ме уцели в главата“, разказа пострадалият младеж.

  По думите му мъжът е криминално проявен и прекарва бежанци. Имал и условна присъда за това. Още едно момче в колата е било уцелено в главата, но е без рани, тъй като е откат от изстрела, допълни пострадалият.

Снимка: Габриела Андреева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Бой за карбуратор

Бой за карбуратор

25.07.2022 | 22:58

Тоя дължи 200 лв за карбуратор

Отговори
0 0
Богдан Попов

Богдан Попов

25.07.2022 | 22:13

Заловете този стрелец и го вкарайте в затвора. Покажете че има полиция ведньж в Бьлгария.

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?