46

Страшна агресия! 12-годишно дете преби връстник и го снима

Поредно видео с агресия между ученици се появи в социалните мрежи. 13-годишно дете е жестоко пребито от 12-годишен. Родителите разбрали едва след няколко дни от свои близки. Бруталният побой се е случил в козлодуйското село Бутан.

Миналата сряда 13-годишното момче тръгнало към дома си след училище. Тогава среща друг ученик, година по-малък от него, който познавал бегло. Той му предложил да му покаже нещо. Двамата тръгнали към изоставена сграда, намираща се недалеч от училището. След като влезли в разрушената постройка, по-малкият поставил телефона си на запис на пода и започнал да налага 13-годишното момче. В продължение на няколко минути му нанасял силни ритници и юмруци навсякъде по тялото. 

"Било го е страх да ни каже. Този клип по-късно ми го пращат познати, само го видях и бях потресена", разказва майката на пострадалото дете Цветомира Борисова.

След като разбрала за ужаса, който изживял детето ѝ, веднага уведомила полицията и училището. Страхува се да го пусне и на училище, тъй като е в шок.

"Страх го е и не иска да казва какво е станало и как е станало. Ние го учим да не се бие, да е добър и заради това стана всичко, защото не знае да се отбранява", подчерта тя.

Съдебен лекар е удостоверил множество хематоми по тялото на момчето. Подадена е жалба в прокуратурата срещу насилника и към момента се извършва проверка по случая. 

Хората от селото са изумени от случилото се и не помнят да е имало подобен инцидент в района. 

От полицията са провели разпити. Държавната агенция за закрила на детето се самосезира по случая и е в готовност да окаже съдействие както на пострадалото дете, така и на момчето, нанесло побоя, съобщават от bgonair.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Стига!

Стига!

07.12.2022 | 07:20

Докога? Парична глоба, голяма за родителите, и така ще спрат побоища и селфита.

Отговори
3 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?