71

Срам! Полицай счупил челюстта на младежа на Джулая заради парче пица ВИДЕО

Охранителят, счупил челюстта на младеж в плажно заведение, е полицай. Това съобщи главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев.

Той е служител на Четвърто районно в Бургас.

Пострадалият младеж и неговия приятел са предоставили снимки на агресора, които са били разпространени в полицейски групи и различни формати и така е разкрита неговата самоличност, разкри Кангалджиев. Служителят е на 21 години и е в системата на МВР от съвсем скоро - от ноември 2023 година. Той е в изпитателен срок и работи в патрулно-постовата дейност, пише dariknews.bg.

Преди дни 19-годишният студент се оплака, че челюстта му е била счупена на три места след удари с бокс на Джулай морнинг.

Владимир Чешмеджиев и Валентин Захов се забавлявали в заведение на плажа, но се изморили и решили да поседнат на ремарке, което мислили, че е част от декора на заведението. Ремаркето се обърнало, а пицата, която била сложена върху него – паднала. Дошъл мъж с жилетка на охранителна фирма и им се скарал. Момчетата предложили да му дадат пари за нова пица, но последвал „отвратително силен шамар” върху единият младеж.

Приятелят му Владимир се притичал на помощ и попитал защо охранителят го ударил. Последвал удар с „проблясващ метален предмет”.

Според потърпевшия това най-вероятно било бокс.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?