1553

Спряха безобразията на плаж Аурелия край Равда

Регионалната инспекция по околната среда и водите- Бургас извърши днес проверка по разпореждане на министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова на плаж Аурелия в Равда. Екоинспекторите бяха изпратени на място след сигнали за разкопаване на плажа, съобщиха от министерството.

На място, в присъствието на органите на МВР е установено, че багер разкопава плажната ивица. Разпоредено е веднага да се преустанови дейността. Предстои съставяне на акт, след установяване на размера на щетите, ще бъде определен размерът на глобата.

Министерството на околната среда и водите, включително чрез регионалните си структури реагира на сигналите на граждани, за да не бъдат допускани незаконни дейности и такива, които биха оказали негативно въздействие върху околната среда.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Истината е една

Истината е една

04.03.2023 | 20:48

До къде ни докара - ФАЛШИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!!! По времето на ТАТО подобни своеволия никой не си позволяваше, ЗАЩОТО ИМАШЕ РЕД !!!!

Отговори
0 2
Западняк

Западняк

05.03.2023 | 03:38

Много безмозъчни изроди все още милеят за тато, но твоят тато няма да се върне и ти ще си умреш безмозъчна отрепка. Колкото по-скоро, толкова по-добре за България.

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?