71

Смразяващи разкрития: Кървавата разправа в Червен бряг - заради ревност СНИМКИ

Шест пъти е наръгана Десислава, майка й намерила трупа в спалнята

 

Стана ясна причината за жестокото убийство в Червен бряг.

Ревност е провокирала 57-годишният Коци К. да посегне на Десислава М., съобщава GlasNews.bg.

Окръжна прокуратура-Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Десислава, на 42 г., от съпруга ѝ Коци, на 57 г.

Сигналът за извършеното престъпление е подаден около 06.50 часа на 10. април.

В началния етап на разследването е установено, че пострадалата Десислава и Коци са съжителствали съвместно от 2002 година, като от около 20 години живеели в Испания. През 2016 година те сключили граждански брак.

Към края на 2023 година Десислава се завърнала в България, заедно с двете им деца. Жената два пъти подавала молби за развод до районния съд, които впоследствие оттегляла.

До момента на инцидента двамата съпрузи, заедно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и обитавана от родителите на Десислава.

Сутринта на 10. април майката на жертвата намерила тялото ѝ в семейната спалня.

При извършения оглед по тялото на Десислава са констатирани шест прободни рани във врата, в мишницата и в гърба. В същата стая, където е открит трупът на Десислава, е намерен и нож, с който според първоначалната версия се предполага, че е извършено престъплението.

По-късно е намерено тялото на самообесилия се Коци в къща, която той бил закупил преди месеци.

По делото се проверяват различни версии относно мотивите, условията и способите и средствата за извършване на деянията, като предстои да се извършат допълнителни огледи на местопроизшествие, разпити на свидетели, да се  назначат експертизи и да се съберат и други доказателства за установяване на причините, довели до извършеното престъпление.

Действията по разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Плевен от разследващ полицай от ОД на МВР-Плевен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?