49

Случаят се заплита: Къро свързан с канали за кока и Ружа Игнатова?

Убийството на Красимир Каменов-Къро в ЮАР може да бъде обяснено с участието му в кокаинови канали в ЮАР, тъй като е имало подозрения, че той е информатор на южноафриканската полиция. Тази хипотеза изказа в ефира на БНТ експертът по сигурност Тихомир Безлов. "Има хипотези, които са свързани с България, но и такива, които са свързани с Южна Африка и глобалните криминални мрежи. Знае се много малко по случая. В Южна Африка сътрудничат много ограничено", заяви в "Денят започва" Безлов.

По думите му Каменов е наследник на ВИС-2.

"След убийството на Георги Илиев Красимир Каменов и неговият колега от групировката наследяват основните интересни активи на СИК, които се поставят под техен контрол. С висока достоверност е обвинението за участието му в убийството на Любо полицая като подбудител. Това показа сблъсък в структурата на Къро", допълни експертът.

 "Появи се и теза, че Къро се обвинява за убийството на Ружа Игнатова, възможно е там да има различни интереси. Не бива да се пропуска, че Къро беше включен в темата с опити за убийство, взривове, прокуратура", каза още Тихомир Безлов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Стефан Гамизов

Стефан Гамизов

26.05.2023 | 09:37

Първите жертви на войната кой ще е новият главен прокурор и кой ще властва над България вече са налице. Къро и жена му са застреляни в ЮАР във военна по същество операция в стил ЧВК “Вагнер”. Много жертви, включително едно от децата му, се съобщава. Това навежда на мисъл, че руснаците и другарите им южноафрикански комунисти се намесиха пряко в избирането на главен прокурор в България, защото без властта там такова убийство няма как да стане. Румен Радев дължи пълно обяснение час по час, минута по минута, какво е вършил и с кой се е срещал в ЮАР. Най-заинтересовани от това кой ще е нов главен прокурор са Румен Радев, руснаците и руските български проксита, за да се прикрие извършеното в България през последната година на война, както и да имат репресивен инструмент в София и за в бъдеще. Трябва да отбележа, че и през последните два месеца ЮАР е база на енергийната организирана престъпност, която там провежда тайна координация с руснаците, за да се възобнови АЕЦ “Белене” с французи. И така, спешно, даже критично: 1. Редовно правителство на всяка цена и без министри на ГЕРБ. 2. Процедура за отстраняване на Радев веднага след това. 3. Смяна на шефовете на служби от новото правителство без значение на истериите на Румен Радев, който още ще е на власт, които ще последват с откази за издаване на укази за назначаването на нови шефове несвързани с руската диктатура и него, след което провеждане на масивна контраразузнавателна операция с отстраняване на всички свързани с руснаците. 4. Реформа не, а реформация на съдебната власт. 5. Пълно консолидиране на относително нормалните партии и българи върху основната цел свързана с прогонване на мръсната престъпна руска диктатура и нейните проксита от българските дела. Стефан Гамизов

Отговори
13 5
така ли ?

така ли ?

26.05.2023 | 09:49

ЕЙЙЙ СТЕФАНЕ- КЛАСИКА ГО Е КАЗАЛ:-" ТИ ЗАЛУДОТО НЕ ПИТАЙ ТО САМО ЩЕ СЕ ОБАДИ"!? ДАЖЕ ЗАКЪСНЯ.... ТИ МАЙ В ШКЕМБЕ ЧОРБАТА СИ НЕ СЛАГАШ ЛЮТ ПИПЕР САМО ПРОИЗНЯСЯШ РУМЕН РАДЕВ И ГОТОВО ВКУСА Е НАТЪКМЕН!!! ТИ СИ ЕДИН БЕЗКРАЙНО НАГЪЛ МУШЕННИК ХУБАВОТО Е- ЧЕ НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ ТИ СЕ ВРЪЗВА!!! А РУМЕН РАДЕВ Е БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН ОТ НАРОДА И НАРОДА Е ТОЗИ КОЙТО ЩЕ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ЩЕ Е ИЛИ НЕ ПРЕЗИДЕНТ!!!! А ТИ КЪДЕ СИ БЕ ШМАТКО КЪДЕ ДИПЛИШ МИЛИОНИТЕ? ...ИЗНЕСОХТЕ СЕ КАТО ВЪШКИ ПО ТОПЛИТЕ И ДАНЪЧНО ПРИЯТНИ МЕСТА ....НЕ СЕ ПРАВИ НА ПАТРИОТ ВЪРНИ СИ ФИРМИТЕ ТУК И ЕЛА ДА ТИ КАЖЕМ НЯКОЙ НЕЩА ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЕЙСТВИТЕНОСТ НЕ ОТ ТВОЯТА КЕЛЕПИРНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!! ПРЕСТАНИ ДА РЕДИШ ДУМИ БЕЗ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ...ЗНАЕМ ЧЕ НЕ СИ У РЕД АМА МИРЯСАЙ ЧЕ НИ ПИСНА ОТ УМНИЦИ КАТО ТЕБ! МАЙ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАФОРМЯТ ЕДНИ ЗАКОНИ ОТ КОИТО И ТИ ДА РАЗБЕРЕШ И ДА ОБИКНЕШ БЪЛГАРСКОТО!!!

Отговори
6 7

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?