71

Синовете на французина, загинал в катастрофата: Това е убийство!

"Очевидно не е добре да караш, когато си пиян и дрогиран. За нас това е убийство". Това заяви пред NOVA един от синовете на французина, който загина при жестоката катастрофа на Околовръстното в неделя рано сутринта. По думите му майката остава в лошо състояние с множество счупени кости и прешлени.


Семейството има четирима синове. Единият от тях живее у нас, след като се оженил за българка. Родителите му са го изненадали, като дошли на гости за рождения му ден. Катастрофата става в деня, в който френските граждани си тръгват.

"Бяха казали, че ще се обадят, когато пристигнат във Франция. Никой не ни се обади. През целия ден се опитвахме да се свържем. Първо помислихме, че са уморени заради дългото пътуване. Звъняхме им на всеки час. Вечерта се притеснихме. Обадихме се в хотела и оттам ни казаха, че е станала катастрофа", разказа Самюел, който живее в Банско.

"Свижданията в болницата са трудни. Сега тя е на легло, не трябва да се движи в продължение на 45 дни и дори повече. В съзнание е, но е объркана. Заради лекарствата, които й дават, не разбира напълно какво се е случило, дори не знаеше, че е претърпяла инцидент", разказва още Самюел.

"За нас сега е от значение нашата майка и тя да получи най-добрата помощ. Искаме да си я приберем у дома в добро състояние. Има счупвания на гръбнака. Искаме да сме сигурни, че един ден тя ще ходи отново и всичко ще е наред", казва Самюел.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Спокоен

Спокоен

27.09.2022 | 22:11

Съдете мръсната дрогирана МУТРА до дупка! Не оставяйте този случай да отмине така, в памет и на стотиците ИЗБИТИ от подобни мръсни животни БЪЛГАРИ!

Отговори
27 2
Tuk съд няна

Tuk съд няна

28.09.2022 | 07:03

Единствено нож в гърлото за тоя

Отговори
6 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?