4232

"Ще правиш всичко или ще ги убия": 55-годишен системно изнасилвал ученичка

Мъжът вече е задържан и остава за постоянно в ареста, с обвинения за изнасилване и блудство

Шокиращ случай на насилие над 19-годишно момиче в Сливен. Почти година със заплахи, включително с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж.

Разказът от първо лице разкрива ужасяващи детайли, затова самоличността на момичето ще остане в тайна.

Тя е на 19 години, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си. Там кошмарът започва.

"Извади си пистолета, сложи го на масата, каза: "Аз съм полицай, мен нищо не ме плаши, нито полицаите, нито никой, мога да ги убия всички". Оттам той ми каза - "ще правиш ..., ако не правим секс, ще стане нещо лошо". И аз го направих. На другия ден той ми звънна, каза: "Aко до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета", разказа момичето.

Така, под дулото на пистолет, момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат ѝ.

И ми каза - аз сега ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да ходиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, ако кажа на някой и не отида на даденото място и то стига веднъж да го каже."

Насилието променя момичето до неузнаваемост. Разваля успеха си в училище, не говори с близките си, рухва емоционално. Затова майка ѝ слага камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври с дъщеря ѝ. Шокът за близките е огромен.

"Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са... Надявам се най-вече на затвор, и то възможно най-дълъг, защото аз се чувствам безсилен, това е някакъв абсурд", разказа братът на момичето.

Цялата история за насилие, мълчание и страх - гледайте в централната емисия на bTV.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
пишещ

пишещ

20.11.2023 | 21:54

*добрия български съд* ще го оневини и освободи!На бас!

Отговори
3 0
Свещена простотия!

Свещена простотия!

20.11.2023 | 21:53

Тая на 19 години и не е чувала, че не трябва да влиза в жилището на непознати мъже. Има нещо гнило в тази история.

Отговори
6 2
От Пловдив

От Пловдив

20.11.2023 | 21:13

Скоро ще стане булка на спинозни мангусти за дълги години. Амин!

Отговори
4 2
Ваня

Ваня

20.11.2023 | 20:56

Изключително токсична и паразитираща паплач се навъди на всяка възраст за съжаление.

Отговори
5 2
ytuytu

ytuytu

20.11.2023 | 19:56

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате --~---> https://tyny.to/suex

Отговори
0 8

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?