49

Шеф Андре Токев от затвора: Не понасям алкохола, не мога да го разграждам

"Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм изпитвал нуждата да пия постоянно. След като си употребил (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си зависим. Просто не понасям алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е проблемът. И наистина трябваше да кажа по-рано: „Щом не можеш, недей да го правиш“. Но сме винаги по-умни след случката."

Това заяви пред bTV Андре Токев от затворническото общежитие в Казичене.

Известният кулинар призна вината си, след като през ноември бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние с 1,9 промила алкохол в кръвта. От януари излежава ефективно наказанието си, като тогава заяви пред bTV, че осъзнава вината си и ще си поеме отговорността.

"Няма голяма промяна, защото за мен дали съм зад решетки, или извън решетките животът продължава. Човек трябва да се амбицира, да използва максимума от времето си, а не да зарови главата в пясъка. Разбира се, съм безпомощен в това да мога да помогна на моето семейство или на моя отбор в ресторантите. Това най-много ми пречи. Не мога да се видя с близките. Това е наистина един неприятен момент, но все пак съм тук по наказание. Нещо човек трябва да усети, за да може следващия път да се получи да не прави лоши крачки", каза още Андре Токев.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
А Равито Токев Ко ти каза

А Равито Токев Ко ти каза

10.04.2022 | 11:36

Андрето на Токев открило Хамерика Чифутчето на Токев Андрето като всеки завършен чифут все късно открива онова Божие наказание Да не могат чифутите да изпитат онези чисто човешки радости Едно от който е и хапването и пийването на човеците във една хубава човешка компания А онова дето Андрето на Токев което го обяснява че конструираното му уж човешко тяло от Бог не можело да обработва приетия алкохол Ами Грешка на природата и на най главния конструктор сте бре чифути И то умишлена грешка За ония 30 сребърника дето лапнахте Нали Също умишлено

Отговори
0 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?