49

С един изстрел в лицето: Така е убит психологът Иван Владимиров - Нав

С един изстрел в областта на лицето. Така е убит известния психолог Иван Владимиров - Нав. Вероятно прибирайки се към дома си, пострадалият е влязъл в конфликт с обвиняемия, и е бил застрелян.  Смъртта му е настъпила мигновено.

Няма свидетели и очевидци на деянието. Трупът е открит от двама съседи, които са влезли, усетили са странна миризма, и са открили безжизненото тяло на стълбищната площадка.

Двамата - убитият, и убиецът, са имали конфликти на битова основа. Това съобщиха от прокуратурата на извънреден брифинг по повод убийството на психолога Иван Владимиров, което стана снощи около 22.30 ч.

Престъплението е извършено със законно притежавано оръжие. Задържаният е бил служител на МВР преди 23 години, каза главния секретар на МВР Петър Тодоров пред журналисти.

Има 12 подадени иска, като основната част от тях са от извършителя по отношение на действия на майката на жертвата. Сигналите не са били за насилие, а по битови въпроси - шум, цапане на общите части и други подобни.

Главният секретар посочи, че са дадени указания на областните дирекции и районни управления за още по-голямо прецизиране на мотивите, с които гражданите изискват да придобият оръжие. В момента се извършват проверки на вече дадените оръжия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Каква е тази агресия в медиите срещу полицията и бивш полицай

Каква е тази агресия в медиите срещу полицията и бивш полицай

09.02.2023 | 21:00

Не изпреварвайте прокуратурата! Сашо Кадиев си позволи много в ефир и няколко пъти да обижда държавни институции. Поведението му е подсъдно! Срива авторитета на телевизия btv. Принудиха го да се извини но това не го оправдава. Като водещ няма право така да говори за българската полиция. Такива водещи нямат място в btv.

Отговори
2 4
Разбрахте ли 12 сигнала са подадени срещу убития и майка му

Разбрахте ли 12 сигнала са подадени срещу убития и майка му

09.02.2023 | 20:37

Майка и син тормозят съсед, който е подал 12 сигнала в полицията. Явно нервите не са му издържали. И аз имам съсед и съседка, които смятат че всичко им е разрешено да правят иди отите. Но бог ще ги накаже за деянията им.

Отговори
5 4
До "Разбрахте ли ..."

До "Разбрахте ли ..."

09.02.2023 | 21:38

Ако Македонката и Циганьора са комшийката и комшията не контактувай с тези прости хора! И полицията не може да ги оправи.

Отговори
3 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?