71

Явор Колев: МВР разследва друга компания, не "Лев инс"

Упълномощен съм от ръководството на  "Лев инс" да заявя пред медиите, че настоящата операция или действия по разследването нямат нищо общо със застрахователната компанията. Извършват се действия по разследване към друга компания, която има офиси в тази сграда. Няма общо и със Съюза за стопанска инициатива.

Това заяви пред журналисти Явор Колев - директор на "Информационни технологии и киберсигурност" в "Лев Инс". По думите му компанията няма отношение към действията, които се извършват в сградата, пише "24 часа".

"Нашите служители са си на работните места и работят", добави Колев и обясни, че не знае какво точно разследват полицаите. 

По повод на убийството на Алексей Петров, Явор Колев уточни, че обиски в офисите на "Лев инс" разследващите са направили още в деня на стрелбата, а самият Колев и служители на компанията тогава са разпитвани като свидетели.

Припомняме, че по-рано днес маскирани полицаи с извадени пистолети нахлуха в сградата, в която се помещават централният офис на "Лев инс" и Съюзът за стопанска инициатива, които бяха свързвани с разстреляния Алексей Петров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
etwet

etwet

23.02.2024 | 18:15

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст!! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим..--- https://da.gd/menx

Отговори
0 1
ДОК

ДОК

23.02.2024 | 15:39

Едни бандити, срещу други. И със съдействието на " държавата".

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?